Followers

April 30, 2011

SYG TIANG LAMPU!

As-salam

Selamat petang... hai korang apa khabar semua. hope korang sehat2 je and still bernyawa untuk membaca entry blog aku yang tak seberapa ni. lama kan aku menyepi dari dunia blog... biasa lah bila tak de lattop, blog pun sunyi tanpa entri gila2 aku ni. ceh... macam gila sangat je kan. bila baca tajuk mesti korang rasa aku ni gila+biol! haha...

Inilah aku.. sentiasa gila. nak tau tak napa aku SYG TIANG LAMPU... semua nye gara2 tiang lampu itu telah menyelamatkan nyawa aku. dan gara2 tiang lampu tu lah aku trauma nak bawak kereta lagi. ini lah padahnya tak dengar cakap mak. kan dah langgar tiang lampu. tapi bila tengok kawan2 aku bawak kereta,, aku jadi rindu pulak nak bawak kereta.

Bayangkan lah... kebiasaannya orang bawak kereta langgar tiang lampu mesti dah arwah. tapi aku still bernyawa...huhu. macam mana nak kembalikan keyakinan aku untuk memandu kereta semula ye???


2 comments:

apik pehe said...

aaaa...pandu tu jangan lalu dekat tiang lampu..hehehe

yna fazlyna said...

huhu.. tah mase pandu kereta tu tak sedar leh langgar...