Followers

April 30, 2011

CUN...gila!

 
As-salam

Cun...memang cun. dah layan video??? sekarang baca entri aku pulak ye. CUN... iklan dia je dah best. nak g panggung wayang susah ckit ar... tunggu punya tunggu akhirnya astro menayangkan juga filem cun dekat saluran astro first! 480... akhirnya yang aku tunggu2. apa lagi... pah tengok kat astro first,, tak puas pulak. g bli dvd... tapi tol ar filem cun memang tak bosan... gelak tak sudah aku tengok cite ni.

Watak yang aku suka semestinya KUNTUM RENJONG! lakonan FAIZAH ILAI memang best lah. and watak2 lain pun tak kurang hebatnye. watak ning memang kena ar. kira jahat and aku geram gak lah kan. tapi nama pun filem. aku geram2 tapi akhirnya hero bersama gak ngan heroinnya. kalo tol2 pun aku suka.
rasanya tak terlambat agy kan aku nak cite sal cun ni.. ummm more info sila ke OH BULAN

5 comments:

Salim Harmanain said...

dah download tapi belum tengok lg.. :p

yna fazlyna said...

g tengok cepat2...memang best

APi said...

memang cun pun maya karin tuh.. ^^

yna fazlyna said...

huhu..cun kan..tapi saye agy cun

Dea said...

dah donlod, tp xsempt tgk agi..:P