Followers

March 11, 2011

Tutorial Cinta DENGAN SUAMI ORANG!

As-salam

TUTORIAL BERCINTA DENGAN SUAMI ORANG!
motiff??? adoii tajuk nak gempak. tapi ni lah yang aku nak kongsikan dengan korang. sebelum tu,, selamat pagi aku ucapkan pada korang semua. terima kasih sebab sudi blog usang aku ni. hope korang tak pandang lain kat aku ye.. ni semua pengalaman yang aku dapat setelah berkali2 tertipu dek lelaki hidung belang yang mengaku bujang! aku benci lelaki macam tu.

TIPS BERCINTA DENGAN SUAMI ORANG:

Bersedialah untuk
- berkongsi kasih.
ye ar sekali laki tu ade anak ramai.. sah2 lah dia akan bagikan kasih sayang dia kat isteri pah tu anak2 and last sekali baru korang akan dapat kasih sayang yang sikit tu.
-di maki hamun.
ni part yang best. mesti korang akan di maki hamun. macam2 kata2 hinaan yang akan korang dengar.
-kena serang.
ni dah pasti.. korang ti akan di serang oleh wife die. and lebih tteruk bila korang akan dapat hadiah bermakna yak ni penampooo!
-mendapat gelaran
bukan gelaran datin or puan seri. tapi gelaran perempuan simpanan. perempuan sial, sundal. perempuan gatal and banyak lagi gelaran tu semua.

ok dah baca? haha fikir2kan lah bila nak bercinta ngan suami orang ni.. macam2 dugaannya. lagi pun kan ramai lagi laki bujang wat pe nak bercinta ngan hak orang ni. macam aku.. aku takkan sesekali ambik hak orang ni. sebab aku sedar sape aku. tapi biase ar tak semua orang sempurna. shabae laha ku ucapkan pade sape2 yang dah berjaya bercinta n menikah ngan suami orang tu... tak ramai yang berjaya tau.

lagi pun... myb hari ni korang berjaya merampas suami orang tu. tapi 1 hari ti perkara tu akan berbalik pade korang jugak. bila lelaki berjaya menikah dua. tak mustahil laki tu akan tambah lagi untuk yang ke 3 dan ke empat. lebih teruk korang akan di gantung tak bertali. fikir fikirkan lah.. sebab dan akibatnya...



13 comments:

intan.maisarah said...

kalau lelaki muda bercinta dengan mak orang pula..ada tips tak?

zella y said...

tips yg menarikkkk... hehehhe

salam kenal... ;)

yna fazlyna said...

intan: huhu tips yang tu tak tau pulak,, ti yna tanye pengalaman sape2.. huhu

zelly: salam kenal.. huhu menarik lah sangat

sItI hAniSaH said...

tapi kadang kala ter "cinta" ngn suami org o ter "suka" ngn suami org, sbb kadang2 laki yg dah kawen nie beragak cm bujang..

yna fazlyna said...

siti: betul2... yna pun selalu terkena. dan cinta dah sayang.. tup2 bini die coll marah2.

atty's said...

sapa yang sanggup hadapi semua tips kat atas..leh ar cuba2 kan..

tp kulit mesti mau tebal..rambut mesti lebat..supaya bila ditarik2 oleh bini tua nanti .tak jadik botak.

tertiba tingat kat youtube awek kena serang aritu ..mmg lawak

yna fazlyna said...

haha.. sape yang sanggup memang seorang perempuan yang bergayalah..

annenyss said...

semua bergantung pada keredhaan isteri:) uhuk

yna fazlyna said...

tol2 tapi rasenye tak rmai yang sanggup kan bagi laki kat pempuan lain

My MiRa said...

aiyyyoooooo......ahahhaha tak nak la tips ni sebab tak maw amik laki org hik2....sape yang nak amik laki org sedia la kena maki kih3

yna fazlyna said...

huhu tau tak pe.. agy pun orang yang tak de perasaan je yang akan ambik hak orang ni..

Ina said...

tu la..kalau boleh elakkan la..

yna fazlyna said...

kne berjaga2 kan.. tapi berjage2 pun terkena jugak