Followers

March 11, 2011

NiQ AFNAN BLOG!


DARI KERANA MATA... YANG TAK PUNYAI KUASA...!
OHHH AKU TERGODA...AKU TERGODA TERKECEWA...!
(sila abaikan)
As-salam



Selamat malam dan salam sejahtera aku ucapkan pada pembaca dan follower blog usang aku ini. malam ni aku nak pomot blog PUJAAN HATI aku ni. tah tak tau.. sejak termimpi2kan niq ni. aku terus suka and admire kat niq... wah2 betapa gatalnya aku ni kan..ok malam ni aku nak pomot blog niq. and aku dah mintak izin nak pomot blog niq ni.

  ade macam2 kat blog pertama ni. ade info, tutorial, info semasa, software, movie and hiburan. huhu.. walaupun aku tak kerap kunjungi blog niq tapi aku rajin geledah blog dia.. huhu. korang perlukan info? g je kat blog niq ni.. macam2 ada. info terkini yang niq dah hupdate kat blognya. ape lagi kalo bukan pasal tsunami. fuhh tekun tol aku menengok video tsunami tu...

jom2.. pi blog niq..

8 comments:

Niq Nabila said...
This comment has been removed by the author.
Nasuha Salleh said...

peeeit =p
nk terjah ! =d

yna fazlyna said...

silakan nasuha...huhu

yna fazlyna said...

silakan nasuha...huhu

darxniq said...

errkk...erkkk..hahahaha....utk saye??

yna fazlyna said...

untuk awak niq...

yna fazlyna said...

untuk awak niq...

Anonymous said...

http://www.site.com - [url=http://www.site.com]site[/url] site
site