Followers

March 2, 2011

tq bro TAUFIQ HELIOUS!

As-salam

Selamat pagi semua... akhirnya aku dapat kembali update entry setelah bercuti hampir seminggu. korang tau tak betapa aku rindu kat blog aku ni... rindu sangat2. seb bek lah blog aku ni kat dalam lattop and bukan orang. kalau blog aku ni orang dah lama aku peluk tuk mengilangkan rasa rindu yang mendalam. haha... jiwang karat lah aku ni.

Huhu... ok ti next entry aku update pasal kejadian2 yang menimpa aku mase balik kampung hari tu. tapi tuk entry yang ni aku ade 1tugas yang lebih penting! dari tajuk myb korang dapat agak lah kalo korang pembaca setia blog aku ni.

Thanz bro taufiq coz sudi terjah blog usang aku ni...huhu. aku bukan tamak,, tapi aku gila menulis.. so dari aku membazir beli buku bek aku buat blog je kan,, huhu kan senang. orang pun leh bace... and aku tak lah jiwang sangat,, tajuk je jiwang... sowi ye bro,, aku baru nak ucap tq.. baru je on9 ni.. thanz sangat2 ye...

6 comments:

intan.maisarah said...

sama sama

naqiah said...

welcome bg pihak bro.. hahaha

yna fazlyna said...

intan&naqiah
tq ye coz singgah blog usang ni

Dda Ly said...

:) saye singgah ni..:)

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

taufiq helios said...

u r most welcome dear :)

yna fazlyna said...

huhu..ok bro..