Followers

March 7, 2011

review: REMAJA BOROI


As-salam



Selamat pagi.. pagi yang selamat. sasaran ku tak capai target doh.. pagi ni dengan sabar barulah aku dapat capai sasaran aku yang semalam yakni 300 follower. and follower aku yang ke 300 ni susah+senang untuk aku jejaki. dia meninggalkan tapak kaki di shoutbox. tapi aku tak pat nak jejak dia semula. aku siap post kat SAHABAT BLOGGER tuk menjaki encik poroi ni. dan dengan kecerdikan mindaku yang tak seberapa ni. aku pun mencari di senarai SAHABAT BLOGGER. and aku menjumpainya juga...
(pic ni aku rembat dari f.b)

name: MUHAMMAD ISHAK BIN ABDUL SUKUR
name ala2 manje: ROROI
umur: 22TAHUN
asal: ARAU PERLIS
tambah ilmu di: UTM SKUDAI
status: DAH BERPUNYA WOO...

ok.. komen aku pasai blog ROROI NI. ummm blog dia simple je. tak banyak widget yang bukan2 tu... cara penulisan yang mudah aku nak faham. kalo korang tak faham hade haku kesah???... di setiap entri ade pic. dan kat blog dia anda di larang

 
bagus na... aku pun tak suka lah rokok2 ni... ok sekian saja.
p/s: thanz follow blog usang ku and jadi follower ke 300 blog usang ni...

2 comments:

ROROI said...

tengkiu2! hehe. aik? asal xley jejak lak? silap link kot...huhu.

yna fazlyna said...

u r w... tapi kan tol memang tak boleh. link pun ambik kat fb je