Followers

March 7, 2011

pujaan hati

As-salam

Mood: JIWANG
ok kembali kepada url blog. hari ni aku nak bercerita pasal pujaaan hati aku ni. aku tak lah memuja dia gila2. tapi aku minat kat dia. macam aku minat kat mamat2 zaman sekolah dulu. 1 sifat aku yang tak pat di sorokkan. aku sangat suka shok sendiri. kali ni aku minat dekat seorang blogger ni. dalam malu tak malu kelmarin aku mimpikan dia. au au... shoknya kalo mimpi tu jadi kenyataankan.

Mimpi ketemu dengan blogger tu. dalam dunia realitinya aku lum pernah jumpa dengan dia. tapi leh termimpi2 pulakkan. tak silap aku,, malam sebelum mimpi tu aku duk usha2 blog dia. aku menjelajah blog dan fb dia. tup2 mlm leh mimpi pulak...tak pe biarkan aku shok sendrian ye. and mlm tadi aku dengan tak malunya mengaku kat blogger tu yang aku minat kat dia. and dia pulak dengan senang hati berkata:
" TAK APA. TAK KESAH" lebih kurang cam nilah ayat blogger tu.

Aku dah lupalah ayat dia malam tadi. di sini aku nak tekankan. aku sekadar shok sendri. dan tak salahkan aku meminati dia.aku meminati bukan aku membenci..pade dia. maaflah yan juz meminati. yna tau awak dah ade gf.. yna tak kan kacau awak. tapi yna minat awak je... huhu...



17 comments:

Kumbang Jingga said...

hehehe..luah kan jgn pendam hehe

yna fazlyna said...

dah luah kat dia.. malu2..huhu

Fyqa said...

hihi...

terus terang je..

;D

yna fazlyna said...

huhu.. rasenye die dah berpunya. lagi pun yna seratus kali tak layak untuk dia..

muniraksasa (; said...

yeyeh !!! kita tahu, siapa !!!! HAHA kita tahu, kita mention nama die ea. mention ea. HAHA

yna fazlyna said...

sape2??? yna tak de bagi tau sape2 agy tau..

amier azrul alias said...

wow..
hoho..

well done ;p

ayushida said...

minat aje kan... biasa la......hmmm... eh, ye ke minat je? hehehehe.....

yna fazlyna said...

amier: wow??huhu malu2..

ayu: minat je.. tak lebih tak kurang.. huhu

Taufan Ribut said...

tido mesti tak basuh kaki ni kan??hahahah

yna fazlyna said...

huhu tak sempat nak basuh kaki terus tertido.. tu yang sampai mimpi2..hhaa

darxniq said...

awak2...dia kate "x kisah pon..sbb bukannya wat benda salah..just meminati jer kan?"

haaaaaaaaaa..tol x ape yg niq gtau..:P

yna fazlyna said...

haha.. gelak guling2..ye kot yna ni pelupa, tak berapa ingat pe die msj mlm tadi..hhaa

darxniq said...

hahahha..jgn la guling2..

yna fazlyna said...

niq.. niq... huhu

muniraksasa (; said...

yna , kite jadi saksi malam tu. kite taw laa ! HAHA

yna fazlyna said...

haha?? munira jangan wat lawak na. yna pulak yang bedebar ni.. yang penting bukan din..haha