Followers

March 8, 2011

MYUNG Bagi header free lah..

As-salam

Selamat maghrib korang. nape terkejut ye... huhu aku dah tukar templet baru lah...biase ar aku ni mood selalu berubah-ubah. sesiapa yang rajin g blog aku mesti perasan templet blog aku akan berubah dari mase ke semase. macam sekarang. selalu aku akan ubah header... templet and tah ape2 je aku nak ubah. and sekarang pah dah ubah tamplet baru.. aku nak ubah header pulak. kali ni aku tak nak buat ubah suai sendri tapi aku nak suruh myung dae si anak artis ni yang buatkan untuk aku..

Apa macam? ok tak.. header dia pun ok je.. menaarik. i like....!kalo korang nak pun jom ar... tapi ade syarat. baise ar... nk barang free kne lah ade syarat... meh cni...

CARA NAK DAPAT :


 
 
(sila klik gambor tok dapatkan header percuma)
 

  •  - Follow dan like lah blog ni , nanti lain kali boleh dapat lagi header free. Hehe. 
  • - Buat entry bertajuk " Header Percuma Myung Dae ".
  • - Letak sekali gambar kat atas tu. Jangan lupe link kan ke comment.
  • - Beritahu kenapa suke dengan blog ni
  • - Tag kan kepada tiga orang rakan, dan mereka harus tahu mereka ditag.

 
BAGI MAKLUMAT NI :


 

  • Nama :
  • Link blog :
  • Warna ape :
  • Nak letak ape :
  • Size ape :
  • Transparent atau tak :

sebagai memenuhi syaratnya.. aku nak tag

2 comments:

muniraksasa (; said...

ku d tag !!! HAHA ye, nanti kite join ea :)

yna fazlyna said...

munira... join pat2.. ti pat header baru