Followers

February 19, 2011

SAHABAT...

As-salam

Selamat petang semua yang sudi menbaca blog usang yna ni. tq ye... mood: sedih. coz aku nak berkongsi dengan korang2 semua. sudi2 lah jadi pendengar setia luahan hati aku ni ye... aku ade kawan2 ramai. tapi sekarang lepas mereka2 semua dah lanjutkan pelajaran mereka ke universiti ke politeknik dan sewaktu dengannya. kenapa mereka2 macam lupa kat aku. aku pernah tanya dekat soranglah mbe aku ni..



" aku lupa kat korang ke,, korang lupa kat aku???"-aku
" dua2 kot." tu je jawapan kawan aku bagi.


Sedihkan.. mentang2lah aku belajar takat pmr tak macam korang yang bijak pandai. korang tak nak kawan dengan aku. ingat aku nak ke belajar sampai pmr. aku kalau boleh nak belajar sampai peringkat tertinggi tau. tapi keadaan yang buat aku jadi macam ni. 1 day bila aku dah kerja and famly aku dah bagi kebebasan untuk aku,, aku nak sangat ambik spm. pah tu aku akan jadi macam korang jugak. masukk universiti.

Aku tak bodoh, tapi tah lah... kalaulah abah aku bagi aku sambung belajar... aku lah orang paling gembira sedunia tau. tapi tak pe.. mereka2 tak nak kawan dengan aku. tapi dekat dunai blog. ramai yang sudi terima aku tanpa kira status pelajaran aku. thanz bbff. thanz sahabat blogger coz dah buat aku ramai kawan2. walaupun aku masih blum jumpe korang2 semua sahabat blogger. tapi aku tau korang boleh jadi sahabat aku yang the best!!!

8 comments:

Nour Akmal said...

jom join GA blog sy.. http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

ijam ismail said...

weyh...tbe2 ijam lak yg sedih...
xpe la yana...owg yg xnk kwn ngn yanan 2 skit j..tp owg yg nk kwn ngn yna berlambk2...cm kami...
tp yna kne la tbh k...
smileeeeeeeeee
=)

yna fazlyna said...

ok nour..

yna fazlyna said...

thanz ijam... dari blog lah yna dapat kawan2 baru.. macam ijam

Nour Akmal said...

penyertaan GA saya tak de had..
saya tak had kan pun brapa org boleh join..
seberapa rmai boleh join..

mna tau yna yang terpilih nnt..
sape tau kn...=)

KHAIRUNNIESA said...

xpe yna..ramai lg kwan kt lua tu..kt blog ni pn dh ramai kan?org kata 1 pergi 10 mari tu...hee~(^_^)

yna fazlyna said...

nour: huhu ingat kan terhad. um ok.. ti yna fikir balik nak join ke tak..
niesa: yes... 1 pergi sepuluh mari.. and yna mulai hapy dengan kawan2 kat blog.

ms.n said...

mayb drnag bz.... bukan drang lupa.. xpe YNA, sy pn boleh jadi kawan awak..=)

-ayt bajet cumel mcm bdk drjh 4 kn..?