Followers

February 19, 2011

Selamat ulang tahun ABAH

As-salam

Hum ni merupakan entri ke 3 aku da... huhu sempena hari baik bulan baik. ceh ceh.. penuh kesopanan lah pulak aku ni. macam ni... hari ni hari sabtu bersamaan 19/2/2011 aku ingin mengucapkan SELAMAT ULANG TAHUN kepada  WARNOOR BIN KARTODEMOJO (anak jati jawa) iaitu my father yang tersangat sayang. sekejap je masa berlalu. 49tahun dah usia abahkan...ummm anak mu yang bertuah ni hanya dapat beri hadiah kek seperti di bawah je.

pagi2 lagi aku dah col abah and ucapkan hapy birthday...pah tu abah kate mane hadiah untuk abah. dengan tergelak gedik aku pun memberikan abah hadiah yang comel seperti gambo di atas.
huhu bertuah punya anak. bagi gambo je. kek nye tak de... haha. nak buat macam mana bah. akak tak kerja. duet pun mintak abah lagi. agy pun aku sekarang kat melaka. duet pun tarak.. walaupe pun hope abah panjang umur and dapat walikan akak menikah nanti... amin...

8 comments:

Nurul Afifah Addnan said...

selamat hari jadi utk abh awk~~~
:)

yna fazlyna said...

thanz nurull...huhu

Yuni Aisyah said...

wish hepi besday kt ayh yna...moga ayah diberikan umur yg pnjng n kesihatn yg baik..amin..

yna fazlyna said...

thanz yuni... moga2lah ye.. amin

misz sheyla said...

selamat hari jadi gak untuk abah awak... dtg dari sb fb..

ehhh terklik hb awak.. :)

Qaseh dalia adelia said...

happy besday jugak abah ku ...hehe abah kite jugak ni ..sedare seislam..semoga abah panjang umur murah rezeki ..n nasihat2 sikit anak dare abah yg sorg tu jgn noty2 haha

ijam ismail said...

sowi late...slmt ulang tahun kt abah yna...
=)

yna fazlyna said...

misz: thanz ye..salam kenal from sb juga
qaseh:haha.. abah kita juga. thanz qaseh..anak abah ni tak notty..duk umah je.
ijam:thanz ijam dah ucap bday pun dah ok..