Followers

February 20, 2011

jom join THE FACEBLOG

As-salam

Selamat pagi pade u oll yang sudi mengjenguk dan menjengahkan muka ke blog usang yna ni. kepada yang follow tanpa paksaan terima kasih yna ucapkan sekali lagi. ok pagi2 aku dah blogwalking... menjelajah ke blog yang aku dah follow and tinggalkan komen di ruang entri dan bukan di shoutbox. mulai hari ni aku kuat kasakan. yang aku takkan tinggalkan tapak kaki di shoutbox je. tapi di ruangan komen. aku nak hargai penulis2 ni dan aku jugak nak orang hargai karya tulisan aku yang tak seberapa ni.

Okey hari ni aku nak pomot tentang satu lagi group untuk korang2 sertai. aku dapat info dari sorang blogger yang aku dah follow. kat tajuk entri pun aku dah bagi tahu.. jom join

THE FACEBLOG


Cantikkan tema dia. pink gitu. walaupun aku bukan peminat pink tegar. tapi aku join jugak tuk tambahkan pembaca blog aku.. dengan semangat yang wajar aku nak pomot blog aku sehingga satu malaysia kenal blog aku ni.. ceh ceh! tingginya angan2 aku ni. tapi bak kate otai blog.. kenalah rajin pomot barulah blog kite di kenali ramai.

Dah jangan banyak tanya. jom g FACEBLOG. korang g suai kenal sendri ye.. tujuan aku buat entri ni pun sebab aku nak pomot group baru tuk blogger... 

2 comments:

Nour Akmal said...

join sbb tema dia warna pink..huhu...=)

yna fazlyna said...

huhu thanz nour.. join lah rmai2