Followers

February 12, 2011

analytics CERITACINTAYNA.BLOGSPOT.COM

As-salam

Selamat petang,, hari ni yna tibe2 je rajin nak menelek nuffnang. and yna g lah kat analytics. yna cek lah perkembangan blog yna. and tak ku sangka tak ku duga... blog yna rupanya bukan di baca oleh rakyat malaysia,, tapi ada negara lain jugak yang membacanya. walaupun jumlahnya tak ramai.. tapi ianya menarik minat yna tuk kongsi dengan korang semua... kredit to NUFFNANG coz menyediakan kmudahan analytics ni...

analytics BULAN LEPAS
analytics MINGGU LEPAS
analytics MINGGU NI



BULAN LEPAS

 
MINGGU LEPAS

MINGGU NI

Blog yna dah macam tangga kan..rajin yna promot,, tinggi lah tangga. bila yna tak de mase nak pomot,, mak ai!!! sikit gila. nak buat cam mana. blog yna ni belum melekat kat hati pembaca...um bak kate seseorang. yna kne rajin usaha baru  leh jadi macam die..hai...bila gaknya yer..



3 comments:

Syafiq Rosli said...

nice one lah..kena rajin kan..

yna fazlyna said...

thanz ye..ni tengah rajin mem pomot blog..

... said...

as salam..
betul tu.kena rajin promote untuk tarik perhatian pembaca2.. kalau boleh, yang deakt2 dulu :) cari blogger2 yang suka komen. macam saya.hehe.menag saya suka komen2 ni :P