Followers

February 13, 2011

NURSHAHILA AMIR AMZAH

As-salam

Selamat tengah hari semua. pagi tadi yna langsung tak update blog. tah nape..huhu. tiba-tiba yna teringat zaman mude2,, cehh cehh.. cam lah dah tua sangat. huhu.. yna teringat mase yna berusia 13-15 tahun. mase tu yna masih sekolah lagi dekat SMK LOKMAN HAKIM. Nak tahu tak.. mase sekolah menengah dulu yna suka bli majalah. and kalau majalah tu ade gambar Shila mesti yna beli dan simpan. macam satu kepuasan tau bila tengok gambo2 shila tu.

sumber: BUDIEY

sumber:google

sumber: google

Ada orang pernah cakap kat yna,, rajinnye ko kumpul gambo shila tu. bukan dia tau pun kau tu minat dekat dia. ahhhh! i don't care! yna buat pe yang yna suke. tapi sayanglah buku skrap gambo2 shila tu dah tak de. myb dah tertimbus same dengan majalh2 yna 1 almari tu gaknya. tabiat buruk yna 1 je.. yna suke beli2 majalah pahtu simpan. bila dah bosan ulang bace banyak kali.
Selain shila,, yna ade simpan gambo nabil. bukan nabil lu pikirlah sendiri tu.. tapi nabil yang hensem tu. mase tu die femos dengan lagu hati ini. ade 1 majalah yang gandingkan shila dengan nabil ni..au auau so sweet! i like..
Yna mula kenal and minat dekat shila mase dia baru muncul dengan lagu
Pah tu shila mula di kenali lepas dia masuk OIM. mase tu lah yna nampak perubahan pade shila... die nampak lebih menonjol. bayangan budak2 dah tak de dah.. lagu die yang sekarang ni mesti korang tau kan. tapi lagu ni yna suke...
 1 je persamaan yang tak berapa nak sama antara yna dengan shila ni. dia baru di lantik jadi duta produk safi...shila guna safi perfek 10, yna guna safi zaiton... nak tau info pelantikan sila ke
sumber: google
sumber: google
sumber: budiey

yna try cari biodata Shila tapi tak jumpa. nak bukak web SHILAFC.COM pun tak boleh juga. pic ni pun yna ambil dari google... kalau lah buku skrap tu ade lagi senang ckit. kat buku tu ade biodata,,pic2 lama2 shila. um pepun yna tetap minat Shila...

13 comments:

ijam ismail said...

ooo..yna minat shila eh...
wuhuu..dy mmg cunnnnn
=)

yna fazlyna said...

yessss! yna minat dari die belum popular lagi..huhu tapi die tak tau pun yna suke die..

B0B said...

shila!! kecur jap~ hehe ^^,

yna fazlyna said...

haha...kecur nape??

yna fazlyna said...

haha...kecur nape??

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

shahila cantik, start jd penyanyi msa kecik lagi kan..

JUNKO-EL-HIDA said...

Safi tue yang penting..Saya seorang pengguna tetap barangan Safi dan produk pertama saya ialah safi mentimun..Muka saya tiada jerawat lagi..hihihihi

... said...

as salam..
peminat shahila ;)
eh~ iklan safi~
adik saya pakai safi, memang elok :)

yna fazlyna said...

....: huhu yer safi ni je yang yna mampu pakai. yang lain tu tak mampu lagi..

yna fazlyna said...

fifiey: yes shila ni cantik. suke tengok muka die. tapi tak pernah jumpa lagi..

yna fazlyna said...

junko: wah2 bro junko pun gune..bagus2...

Dea said...

shila.. sama umo... sora dier bestt..!!

yna fazlyna said...

suare die memang best...