Followers

January 14, 2011

wang...duit...

as-salam

Aku rase semua orang mseti ade masalah yang sama. ya itu duet. semua orang pasti akan ade masalah kewangan. lebih2 lagi orang macam aku yang tak bekerja dah semestinya akan ade masalah kewangan. kadanga2 aku tensyen sangat bile tak de duet. aku rase nak keje tapi aku risau kan syafiq. nanti tak de yang nak jage die pulak. tah ar hari ni aku jadi tensyen smula. di sebabkan duet. 

zaman sekarang ni duet begitu penting sekali kan. nak masuk tandas pun kene bayar inikan pulak nak makan. tak de duet tak dapat lah nak makan. aku rase skarang ni duet begitu bermaharaja sekali. semua orang cari duet, semua orang perlukan duet. aku terfikir nak buat kerja online je. tapi yang aku usha2 semuanye perlukan duet. nak kerja kan kite buat kerja baru dapat gaji. ni tak bayar dulu baru boleh kerja. tak faham lah aku. aku memang perlukan kerja. tapi aku tak leh lah kerja lua. kalo kerja dari rumah ni boleh lah.

menulis novel???aku dah try menulis. tapi... biase ar mood untuk menulis bukan selalu ade. macam mane ni??? duet...duet...duet... lame2 aku jadi gila jugak fikirkan duet ni.

2 comments:

atty's said...

dulu pun penah cita2 nak tulis novel
tp mcm malu lak nak kasi org baca

yna fazlyna said...

huhu..same ar.
bile dengar orang komen
trus je give up..