Followers

January 31, 2011

BLOGLIST CERITA CINTA YNA

 
BLOGLIST CERITA CINTA YNA

A-salam

Aku dengan baik hati nak buat senarai BLOGLIST untuk blog aku. baik untuk aku, baik jugak untuk korang...so meh ar join bloglist aku. syarat2nya pun tak susah!mudah semudah 1...2...3....huhu petik jari siap.

SYARAT-SYARAT BLOGLIST!
  1. LETAKKAN HEADER
  2. buat tajuk: BLOGLIST CERITA CINTA YNA link kan ke entry
  3. Nyatakan berapa kali update dalam sehari...
  4. Tak lupa...sila nyatakan sebab musabab kenapa korang nak join BLOGLIST CERITACINTA YNA.
  5. pah tu tinggalkan link kat komen...ok?
So ade sape2 yang berani nak join???mai cepat2. aku nak 50 BLOGGER GURL@50 BLOGGER BOY.
Tak lebih tak kurang ok...

8 comments:

loving_you said...

wah...cam best..:)

klaua kesempatan nak join boleh???

yna fazlyna said...

boleh je...ti yna senarai pendek 50@50 ok...

azureen yazid said...

menarik dan tertarik!!!

http://norazureenmohdyazid.blogspot.com/2011/01/bloglist-cerita-cinta-yna.html

yna fazlyna said...

tq...ti yna senarai pendek ok...

Mahfuzah Husna Zulkifli said...

Salam. Hye3. Ada masa nanti join contest AKU NAK JAWAB. Menang hadiah & dlm masa yg sama tambah ilmu ^^

aNNa maRdHiaH said...

anna follow dari sb. follow anna ye ..
de masa anna join .hehe ...

Yuni Aisyah said...

wah menarik....ada mase nnti yuni join..:)

'Akashah said...

http://akashaharmor.blogspot.com/
Insya Allah ada masa sy join..=)