Followers

January 31, 2011

terPERANGKAP CINTA suami orang! oh no!

As-salam

Selamat pagi u ol! gilax pe tah aku pagi2 buta dah mengon9,dah menekan2 papan kunci...huhu.ok nak di jadi kan cerita. pagi ni aku saje tido lewat...coz aku nak siapkan 1 bab 4 my NOVEL KIRIMKAN RINDU. Ok pagi yang indah, tiada gangguan dari anak2 buah. aku mencoretkan satu kisah TERJERAT CINTA SUAMI ORANG!
Macam ni...tuk pengetahuan korang. my father a.k.a EN. WARNOOR ade dua wife. so aku ni memang tak suka lah sama ngan mak tiri aku ni. nak tahu nape aku tak suke? kalo nak tau...korang pk lah sendri. malas aku nak habak kat cni lah..
Untuk pengetahuan korang...bape banyak pengetahuan dah!
ok... aku ni dah 3 kali kene tipu dek laki orang! mula2 berkawan, dia mengaku bujang lah. tak de isteri and tak pernah menikah. tup2 bila aku dah bercerita kisah cinta kiteorang ke orang ketiga, dari c 2 ar aku baru tau. si jantan tu suami orang!
Macam Sial kan. perhhh! geram gila. aku rase cam nak ganyang2 je jantan tu. untuk mententeramkan hati yang sakit ni. aku undur diri lah pe lagi... CABUT lari dulu sebelum terkena lagi teruk! tiga kali tu beb! tak tahan!
Le ni! aku serius kena lebih hati2 bab cinta cinton ni. takut der! yang ptama dulu dasyat beb kne maki hamun dek bini dia. yang kedua, aku siap chat ngan bini dia. tapi bini die tak tau sampai sekarang. coz aku dah putuh@putus ngan jantan tu..huhu. yang ke tiga ni. kalo tak abg aku yang bagi tau..sampai ke sudah aku tak tau die ni laki orang! lagi 1, mase aku geledah f.b die aku terjumpa 1gambo kahwin adik ipar...bila bukak lah muke die.
Lah takkan adik ipar ngan abg ipar muka same kot. sah lagi sahir lah tu laki orang!huhu...sekian saja kisah cintan cinton cik YNA.

p/s: sekarang aku dah tak mahu nak bercintan cinton ngan laki orang. tapi kalo bujang trang tang tang...and still single aku sudi lah..huhu nakal sokmo!



9 comments:

r-5 said...

hahaha sgtnakal kamooo ni~! hhhuhuhu.singgah-singgah sambil click cik nuff di blog kamoo. hehee

Suhaimi Kassim said...

tuan rumah ni pun comel...siapa tengok pun cair..ha..ha

yna fazlyna said...

huhu..thanz...

yna fazlyna said...

huhu...tak chomel tapi manis...alamak terlebih sudah!

KELI OH KELI said...

jgn bermain api...kelak membakar diri...ewah2.. :P

yna fazlyna said...

ewah2 keli...huhu ni dah tak nak main api..nak main blogger je..ok tak?

loving_you said...

x mo....x mo....
jgn sesekali....

pk perasaan sesama kaum...
apa perasaan kalau kita pulak kena 1 hri nanti...

bayar cash sekarang...

yna fazlyna said...

huhu..taubat dah..agypun dah bla dah ngan jantan tak sedar diri tu...

ameerzzz said...

alaaa....tak semua laki camtue......kena pandaila.....ok.....kalo ada laki camtue...jgn buat suami...nanti pening....huh