Followers

January 24, 2012

Nak bibir ANGELINA JOLIE?


Untungnya kalau dapat bibir yang seksi macam ANGELINA JOLIE! Kalau anda berbibir nipis anda juga sebenanrnya boleh mendapat bibir seksi dan kissable. Tapi… haruslah tau tricknya!
-paling penting sentiasa jaga kelembapan bibir. Bibir yang kering dan pecah-pecah hanya akan mencacatkan penampilan anda. Oleskan lip balm sebelum tidur dan lebih kerap tatkala di tempat yang panas dan berhawa dingin. Sentiasa ingat, makin tinggi SPF lagi bagus. Cubalah pelbagai perisa seperti strawberi, orange dan grape.
-foundation bukan sahaja harus di pakai di muka tetapi juga di bibir sebagai make up base. Pilih translucent, loose atau compact powder.
-guna lip liner yang berwarna paling dekat dengan warna bibir anda. Lukis garis di luar dengan lekukan yang di inginkan.
-next, oleskan bibir dengan  lipstict dengan warna ceria.
-the final touch, cover up bibir anda dengan lip glossy akan menyerlahkan bibir tebal dan seksi!

p/s: juz copy from majalah lama... 

1 comment:

Edy Fee said...

aku klau dpt bibir mcm tu....giler la jdnye..lain mcm nnt org pndg