Followers

June 23, 2011

SEGMEN: TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !


KENAPA? alasan aku senang je... coz follower die ramai. and blog die di sukai ramai tak kira perempuan or lelaki,, tua or muda. kira blog hot ar kan... tu sebab aku nak hack! huhu....

11 comments:

..cik gugu.. said...

dtg dr blog abg beng..

wah rmai betol nk hack blog abg beng ;)

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. ramai da aim blog abg ben ni... nasib baik bukan blog saya... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

emeera asnary said...

pok cik beng keno, yeahh yeahh, hehe

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

osHin said...

datang nak hack sini !!! hahaha