Followers

March 16, 2011

REMPIT JALANAN VS REMPIT HALAL!

 MAT REMPIT TERENGGANU(OWL TOWN)
VERSI MAT MIN...

As-salam

Adoi.. baru update dah sajikan korang dengan video merempit pulak... huhu. sowilah kalo ade yang tak suka. aku saje nak wat entri ni... agy pun aku kenal ngan Mat min ni. sowi gaklah kat amin aku wat entri pasal video dia ni tanpa keizinan. huhu... mat min ni. dia sekarang dah taubat kot.. tapi tak tau lah merempit agy ke tak.. coz setahu aku dia dengan dunia rempit memang tak dapat di pisahkan.

aku pun tak tahu apa yang bestnye dengan merempit ni... walaupape pun hope dia bahagia dengan dunia nya.

TATU(REMPIT HALAL)

Ok ni pulak rempit halal... huhu. aku terbabit dengan rempit halal ni. tapi kat video ni tak de abg aku lah. masa hari tentera dekat dataran hari tu,, abg aku ada buat persembahan. woo.. bangga tol dia.

korang tengok video and komen je lah ye... tapi aku lebih bangga dengan rempit halal ni. persembahan dorang menakjubkan tau..

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

rempit halal mcm Adnan Sempit kot.. hehehe

yna fazlyna said...

huhu.. tak tau lah.. tapi abg yna mat rempit gak tapi juz tuk persembahan lah...