Followers

March 3, 2011

orang 1 komen blog

As-salam

Selamat petang u oll sekalian. kepada yang singgah terima kasih aku ucapkan kepada yang mengkomen banyak2 terima kasih aku ucapkan. kerana aku lebih suka bila ade orang komen dari orang juz tinggalkan tapak kakinya di shoutbox. tapi what everlah.. ade aku kesah?? aku tak kesah semua tu. korang singgah and bace je pun aku dah ucap banyak2 terima kasih tau.. sesungguhnya koranglah nadi blog aku. tanpa pembaca dan pengkomen berhabuklah blog usang aku ni...

Ok kembali kepada tajuk aku tu. entry pertama yang aku post kat blog ni berbunyi begini
" cinta hadir tanpa di undang.. ia pergi tanpa rela"
maksudnya aku tak tau..huhu coz waktu tu aku tulis ikut hati dan hanya menulis ikut pe yang terkarang di kepala hotak aku.pah tu aku update kat blog ni...wah wah... and setelah setahun barulah aku perasan entri aku yang 1 tu ade yang komen merangkap pengunjung blog aku yang pertama.

sila ke blog beliau ye. blog beliau ade 4 tak silap aku.. aku bagi link seperti di atas ye. huhu korang g singgah and follow blog beliau ye. dan untuk pengetahuan u oll beliau adalah seorang penulis novel DIMENSI CINTA. wah aku tak sangka u oll penulis novel boleh jadi pengunjung blog aku yang pertama..huhu mase tu aku masih tak tau selok belok duni blog. sekarang pun tak tau lagi..huhu masih belajar... lama dah blog ni wujud...2009-2011 lama dah kan
ok...pinjam dialog din jap... selamat beramal!

4 comments:

atty's said...

Okeh nanti pergi terjah

yna fazlyna said...

thanz atty..huhu blog penulis novel tu

Muhammadnuraizuddin said...

fuyoo.hebat tu..bagoih2...

lebih manis kalau hg linkkan nama aku kat situ..ihihihi

yna fazlyna said...

amboi2 din.. mu ni. ti len kali aku link ke blog ko trus ea..