Followers

March 5, 2011

mood: CINTA

As-salam

mood: CINTA
motiff??? huhu... aku nak kembali ke url blog aku yyakni CERITACINTAYNA.BLOGSPOT.COM  wujudnya url blog ni dari rasa cinta aku terhadap seseorang. tapi kini hubungan kite orang dah berakhir di sebabkan aku yang tinggalkan dia. nak tau nape aku tinggalkan dia,, klik sini mengimbas kembali kenangan cinta tak nampak muka antara aku dengan dia... dulu time aku budak sekolah aku rajin bagi dia ayat2 cinta....

Malam ni aku nak kongsi dengan korang2 semua. ok tak... rasenye ramai yang dah tau ayat2 cinta ni. ayat zaman dak2... ade aku copy dari novel ade yang mbe aku bagi tau.. tapi 3 je yang aku still ingat sampai sekarang...




Tapi kisah cinta aku ngan dia dah pun mati.. sekarang pas aku tinggalkan dia aku pulak yang solo. walaupun ade kenal ngan boy baru.. tapi kite orang masih dalam proses mengenali hati budi masing2. dia yang jugak yang nasihat kat aku jangan mudah percaya dekat lelaki. so aku tak lah percaya sangat kat dia.. kenal2 dulu. pah dah puas kenal2 baru selami hati masing2.. haha...

MOOD: JIWANG KARAT!

7 comments:

..arcmabaharin.. said...

sy pon...

dulu slalu bg ayat2 cm tuh kat dy.
tp skrg da tggl kngn..

sy jugak yg tggl dy..
sbb sy da jmpe owg len.

tp kdg2 sy slalu bndingkn mreka..
myb yg dlu lbh bek tp itu kngn..

naqiah said...

wah.. baru tau.. ketinggalan zaman.. hehe

yna fazlyna said...

arc: pengalaman kita same lah.. same2 tinggalkan same2 suka banding2kan..huhu

naqiah: huhu kne rajin bace novel.. kat novel biase banyak ayat2 cinta ni...

Erie said...

eh, eh ni jiwang sgt kenapa?
hangat bercinta ke?
hohoho

yna fazlyna said...

haha...hangat lah pulak..
juz jiwang jap je..

Ina said...

hu..hu..jiwang..he..he..

yna fazlyna said...

ina: tak berapa jiwang hhaa.. malu2