Followers

February 21, 2011

review: DIARI SAHABAT BLOGGER

As-salam

Review group yang ke dua tuk hari ni.. tah lah aku ni merajin pulak nak pomot group. huhu group ke dua ni DIARI SAHABAT BLOGGER


sila klik gambo tuk terus je ke group tu ok... hum rasanya group ni baru buat malam tadi kot. and admin pulang si TUKANG TUKAR NAMA. so korang2 g lah ye kat group tu... majukan group blog...
sebenarnya aku dah pening ngan group2 blogger ni. dah banyak sangat yang aku join. tapi pening2 pun group ni banyak dah membantu blog aku tuk naik... thanz banyak2 ye...

5 comments:

Myung Dae said...

WALAWEIII =)

Cik Azizah said...

bagus! teruskan invite kawan2 lain yer..

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/02/diari-sahabat-blogger-jom-join-di-fb.html

yna fazlyna said...

myung&azizah: yes... yna memang selalu review group2 yang yna join..

My MiRa said...

makin banyak group sekarang ni..hehehe .....

yna fazlyna said...

ye mira.. makin banyak group makin banyak lah kawan blog kan..huhu