Followers

February 21, 2011

Angin rindu cadbury!!!

As-salam

Hai korang! selamat malam semua. tq coz sudi baca blog aku ni yer. pas review group blog aku terus senyap tak de update entri baru.. huhu sowi lah der aku bz... kazen my kak ipar datang and aku kua dengan depa semua pi dataran pahlawan. capek deh! berjalan dari satu kedai ke satu kedai. coz mis jijah nak cari enset baru.. tu yang terpusing sane terpusing sini mencari fon yang berkenan di hati mis jijah!

Akhirnya jumpa jugak... nad sebagai upah kepenatan aku ni miss jijah belanja kiteorang KFC...huhu so kami pun menternak lemak di kfc sehingga puas. dan pah tu balik... and petang tadi aku tak dapat nak on9 coz sakit aku datang lagi... ya ampun sakit gila beb! tak tahan aku nak menanggungnya. sampai nak berdiri tegak pun tak boleh!


2 biji pil aku telan tuk mengubati sakit aku ni... my sis misi so aku makan saje ubat yang di berikannya. pas dah mengerang kesakitan akhirnya sakit tu berlalu pergi jugak. pas tu dengan rasa sihat aku pun on blog and facebook... and now aku sedang update enteri bersama coklat yang aku rindui selama ni... gila tak gila coklat cadbury saiz besow aku habiskan sorang diri.. ye ar budak2 tido jadi aku makan lah sowang2... ummm sedapppppp!
Teringat mase zaman sekolah menengah dulu. aku rajin beli coklat cadbury ni... kalo aku tak beli pun ade orang yang bermurah hati menghadiahkan coklat tu untuk aku... yang peliknya dulu aku suka makan coklat tapi badan tak lah gemuk... tapi sekarang badan mak aiii! gemuxxx gila! haha... coklat.... coklat aku rindu kan kau.. oleh sebab aku dah rindukan kau jadi aku makan kau sampai habis!

3 comments:

ecah..merangkap anak cik nan said...

nk sikit!

Dda Ly said...

wawawaawaaaa terliur!! huhu

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch ♥

yna fazlyna said...

ecah: nak ke?? alah yunk dah habis lah
dda: hum memang sedap.. terliur u..