Followers

February 9, 2011

Novelku dah sampai

As-salam

Selamat malam korang!


Yna nak bagi tau jer,,jangan jelous novel Sentuhan Kasih karya NORHAYATI BERAHIM dah berada di tangan yna. tengah hari tadi sampai... wah2 gumbiranya rasa hati ini. sebenarnya yna pernah bace novel ni. tapi tak puas hati coz dapat bace sekali je... tutup cik AYURASHIDA bermurah hati nak buat contes GA: SAYA NAK NOVEL ITU! yna ape lagi, buat ape yang cik AYURASHIDAH tu nak.
And lihatlah..novel karya penulis KESAYANGN yna dah berada di tangan yna...

I LURVE NORHAYATI BERAHIM. karya novel yang menarik. and tak penat nak bace.. bile dah bace mesti nak ulang semula. banyak info yang menarik..suke lah... ti lau yna panjang umo, yna nak jumpa ngan NORHAYATI BERAHIM and nak minta tips jadi penulis best seller..huhu 1 hari ti yna nak jadi macam die..

5 comments:

Muhammadnuraizuddin said...

tak jelous..sebb aku tk pandai baca novel..ihihih

yna fazlyna said...

rugi kau tak geti bace..huhu aku sentiase gila kat novel.

Yuni Aisyah said...

nak pinjam leh.??hehe

yna fazlyna said...

yuni..huhu nak pinjam ke??? boleh je ti yna pos kan..huhu

qin zyie said...

auww,,bez la..xbli agi novel bwu..btw,novel2 NB smue bez2 kn..alahai..rse cam nk bli jgak je..err,yna bce x g lewat misim itu..?krya NB jgak:)