Followers

January 21, 2011

menggila aku yang gila!

As-salam

Hari ni aku dah tak tau nape, aku menggila atau aku yang gila. aku dah porak-perandakan blog kesayangan aku ni. tah knapa aku ni. membengong pulak hari ni. ok aku ngaku aku dah copy paste blog aku yang lagi 1 tu ke blog ni. um lantak korang ar nak cakap apa. yang penting mlam ni aku dah buat blog aku yang tak cantik jadi semaakin tak cantikkk! esok pulak dah nak gerak ke selangor. so tak bukak blog and fb lah aku. ti aku balik aku kerjakan lagi blog aku ni. sampai aku puas..okeyyy!!
Korang mesti ngah shok gelakkan aku kan. takpe2! ti aku cantikkan blog aku ni. siap ar korang,, aku study tol2 dari blog kredit to...

2 comments:

bunga_lily_pink said...

alaaaa~ mn ade ta chanteq...ok la ni....

yna fazlyna said...

thanz bunga..tapi cam kurang je..um nak wat 3 kolum tapi tak reti pulak..