Followers

February 1, 2011

Cantik bertudung

As-salam..

Entry ke dua aku tuk hari ni...aku nk sajikan korang ngan wanita-wanita cantik, canti bertudung. yang tak bertudung tu lain kali aku buat entry tok korang yer... aku rase semua orang sokong kalo aku kata artis ni paling cantik@chomel. tapi kalo tak setuju, suke ti korang ar. ade aku kesah..? pade pandangan mata aku dorang ni cantik..lebih2 lagi artis tangga petama ni...




HELIZA HELMI
heliza ni memang cantikan chomel je muke die..

YUNALIS ZARAI  

Penyanyi berbakat besar.

 FARAH ANUAR
artis yang baru bertudung..cantik!
  

Aku pun tak tau nape dorang ni cantik sangat kan..um len kali aku nak tulis entry pasal artis yang lebih cantik bertudung daripade free hair... 





8 comments:

Khumaera Ismail said...

btudung memng cantik =)

azureen yazid said...

yna pn comey kalo bertudung..
heheheehe

yna fazlyna said...

khumaera: hum..memang cantik..
zureen:hehe,,yna tak bertudung tak cantik ke?

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

bertudung n tutup aurat, lagi cantik.. =)

yna fazlyna said...

afiruddin..huhu ye bertudung nad tutup aurat tu cantik. tapi zaman sekarang dengan fesyen yang pelbagai..kalo pandai bergaya makin cantik lah awek tu..huhu

fariza fauzi said...

yea cantik kan dorg.. :)
saya cantik x?? haha
gurau je :)

yna fazlyna said...

fariza..huhu semua orang cantik lor..

Suara Hati said...

cantekk!