Followers

January 24, 2011

betul ke orang laki yang ade rupa hensem tu ramai perempuan and tak setia???

As-salam...

Amboi panjangnye tajuk yang ikhlas aku berikan tu..hum
Semalam mase aku masih agy kat kampung sungai michu, hulu langat selangor. Aku duduk2 lah kat depan tv,, juz pandang tv tapi tak kua ape2 siaran. coz tv rosak dah... kat c 2 ar aku melepak dengan Sara(kawan baru aku) and bebual kosong. dari situ lah timbul citer pasal orang lelaki ni. Aku cakap lah, aku tak nak ade pakwe yang hensem coz takut kene kebas... pah tu aku sambung kembali ujahan aku tu, aku cakap...lagi pun kalo ade pakwe hensem ti die selalu buat perangai, and ramai perempuan.
Cepat2 die membantah ujahan aku tu. die kate  laki yang tak hensem lah yang selalu buat perangai and ade ramai pempuan. aku tercengang2 bila die ckap macam tu. coz yang aku tau laki kalo hensem ckit mula ar pasang perempuan keliling pinggang! tak cukup 1!
Untuk kesahihan entri ni... apa kate pihak laki2 jawab sendri. mane 1 yang betul! ujahan aku or sara...

13 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

begitulah kira2 di zaman serba moden ni,mcm2 rupa manusia boleh jd tak setia, inikan pula yg hensem. lol;D it based on the drama dunia and reality:)

nazuhan said...

xsemestinya llki jek cm2 kn..pmpuan ap krgny..kte xley pndg kt sblh pihak jek...lihat dari dua sdut nie bwu la ley plh ne stu yg btl kn..=)...salam perkenalan..

yna fazlyna said...

btul semua nye drama drama drama
huhu

yna fazlyna said...

salam perkaenalan... dari dua sudut yang berbeza..dua2 same je..

Deeyaudeen Sabri said...

x sokong !! grrr.. haha

yna fazlyna said...

huhu sambung kat cni ea..
masih tak setuju..

nabilah_2908 said...

hmm...sy rasa sama je...pokok pangkal hati...

ada lelaki yg handsome..tp jenis yg setia...cuma cik GF lak yg over risau...sentiasa curiga...

sudahnya dari xde perempuan lain..terus ada..huhu..masalah kan..? ;)

percaya pada takdir Allah..jodoh n pertemuan...and ingat...apa yg kita ada..bukan la hak milik kekal..ini semua pinjaman daripada Allah... ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

ayienchan said...

sebenranye ia depends pada lelaki tu jugak (:

~ch@wi~ said...

sebenarnya nk tau dia tu setia ke tak kita kne tgk perangai dia, laki kalau btl2 setia, u dn't wry mmg dia xkn ade pmpuan lain. hehe

yna fazlyna said...

susah nak bezakan laki tu setia atau tak..bercinta bagai nak rak,, tup tau die laki orang..
um sape nak jawab??

qin zyie said...

ade btol jgak..certain laki 2 stie n ade jgak x..tpi rsenye rmai laki nsem yg xstie..:)

yna fazlyna said...

btul tu qin..sush nak tau.muke cam baik tapi cam taik..huhu

KHAIRUNNIESA said...

kalau kaitan kan zaman skang..hensem ke x..lelaki alim skali pn xblh percaya sgt...bkn nk ckp semua la..tp ada segelintir dorg ni xpndai bersyukur dgn sorg prempuan...tu yg nk tambah keliling pinggang...bckp melalui pengalaman..huhu..tp ada gak segilintir dorg yg pndai mnghargai prempuan..tu nisa tabek springg la kt dorg..huhu..apa2 pn smua tu tplg kt dri msing2 je la...