Followers

January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG



As-salam

Tak tahu lah aku sempat lagi ke tak nak anta penyertaan ni.. tapi harap2 sempat and di senarai pendekkan oleh abg ben... jom join Ben Ashaari untuk 100 pertama je tau..aku pun baru je tau ni..tadi mase aku nengok blog abg ben baru ade 65orang yang antar penyertaan.. dah meh ikut aku join..

Syarat-syarat yang ringkas...:
1.Letakkan header BEN ASHAARI BLOG



2.Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..

3.Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..

4.Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..

5.Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?

so jawannya adelah...jeng..jeng..jeng:
1. Dah letak header kat atas tu.
2. Tajuk dah tulis.. BEN ASHAARI BLOG
3. dalam 1 hari tak tentu. paling banyak pun 4 kali update entri, paling sikit pun 1 kali je..buat masa sekarang baru ade 84 entri..untuk bulan januari ade 41 entri yang aku dah post kan dekat blog ni..
4. Kenapa aku minat nak join blog list BEN ASHAARI??? jawapannya bukan sebab nak glamour tapi juz nak tambah follower and nak orang bace blog aku...
5. Perkara yang ingin aku lakukan bila dah popular nanti,, tah tak tahu..myb belanja abg ben& wife makan coz dah popularkan blog aku.huhu...

P/S: Buat abg ben..kalo blog yna terpilih alhamdullilah, tapi kalo tak terpilih tak pe..myb lain kali boleh join..


2 comments:

Lulu caldina said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

yna fazlyna said...

huhu insyaallah..