Followers

January 4, 2014

Perkembangan kisah cinta ♥

Huhu... tak boleh nak tunggu esok. Tak boleh jadi. Malam ni jugak yna nak update dan share dengan korang semua tentang kisah cinta yna.. Ya Allah. Yna bersyukur sangat.. mudah mudahan lah dia sememangnya tercipta untuk ku.

Hubungan yang terlerai kemBali terjalin. Dia dia dia.. huhu. Bulan 2 ni genap setahun kite orang bersama, menempuhi onak ranjau dan duri.. ya ampun dah pelbagai yg kami tempuhi. Semoga di tahun 2014 ni hubungan kami lebih indah.. cinta kami semakin harum mekar mewangi.

Ceh... dah start dah jiwang2 yna ni.




Yna selalu berdoa setiap kali lepas solat supaya Tuhan permudahkan hubungan kami.. dan satukan kami dalam ikatan yang sah. Mudah mudahan.. yna tak mau buat dosa. Yna mahu ade ikatan yg sah dengan dia... doakan hubungan kami ye. 





3 comments:

Kyky Violet said...

semoge kekal dan cepat2 kawen hehe umo bpe nie?

yna fazlyna said...

Huhu 22 tahun.. muda lagi. Banyak yang kami impikan belum tercapai.. masih perlu cari duit

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/