Followers

August 5, 2012

Permulaan hidup... permintaan hati.

ASSALAMUALIKUM...

DEAR ALL,,

Hari ni baru lah dapat update blog. Dulu kalau boleh 24jam nak update kisah hidup... tapi sejak kerja ni, dah lama yna tinggalkan dunia blog yang penuh dengan senyuman ni...  BBFF(BEST BLOGGER FRIEND FOREVER) pun dah lama tak tegur...

Pagi ahad, perancangan yang tertunda gara2 kereta abang ku kerosakan lagi. adoi, nasib badan lah yna hanya mampu pinjam kereta je, nak beli belum berkemampuan lagi... sebenarnya banyak yang yna mahu tapi masih belum tercapai lagi.. nak buat macam mana. belajar tak tinggi, hanya berjaya jadi kuli di kilang meiban saja...

with uniform kerja... <3 p="p">

ANTARA YANG KU INGINKAN MASIH BELUM TERCAPAI:

~DUIT(untuk langsaikan hutang)

~KERETA(untuk menghantar stok ALSD2) 

~LATTOP(untuk promot ALSD2)

Seandainya apa yang yna buat sekarang ni membuahkan hasil, insyaallah semua yang yna inginkan menjadi kenyataan... DOAKAN YNA!

NOTA KAKI: JOM LAYAN KARAOKE!




4 comments:

Ikhmal Yusoff said...

amin amin..semoga berjaya

yna fazlyna said...

thanz ikhmal..

GreenSejukhati said...

wauuuu , semoga berjaya k.. ^_^

Aida Azryn said...

aminn.. insyaAllah.. ;)