Followers

July 14, 2011

Sunyi...

As-salam...

Selamat petang semua... harap2 korang masih sudi melawat ke blog usang aku ni ye. sejak akhir2 ni macam2 dah aku buat. yang paling buruk aku dah tinggalkan semua lelaki yang menjadi skandal aku. pah tu aku tutup pintu hati aku untuk mana2 lelaki... sunyi terus hidup aku dari sebarang gangguan dari insan yang bernama lelaki.!

ke dua... dengan rasa bersalahnya aku nak mintak maaf pada sesiapa yang dah buat group untuk blogger2 tu ye. sorry coz aku dah tinggalkan semua group2 yang aku dah join. aku tinggalkan bukan kerana sengaja tapi terpaksa huhu... yek ar. tiap kali aku bukak email fuhhh berderet2 email yang masuk semua dari facebook.
dari pada aku serabut dengan semua mesej2 tu baik aku tinggalkan group2 tu semua. tapi aku tak tinggalkan terus. bla aku nak spam link blog aku akan guna fb aku yang ke dua tu. ok kannnn... huhu

hum... tadi masa dekat rumah tiba2 aku terfikir untuk tutup blog2 aku ni... and blog yang akan kekal hanyalah blog ceritacintayna.blogspot.com je...

4 comments:

nurul atikah said...

hurmm.. saya pon sunyi jugakkk...

tapi x per lah... dah nasib sorg2...

H.J said...

lelaki datang menggangu ni..haha

Tukang Kebun said...

untuk emel dari facebook tu sebernarnya tak perlulah sampai tinggalkan group...boleh disable kan je notification ke emel tu...

Mohamadazhan.com said...

teruskan mengisi kesunyian dgn perkara yang baik =)

Jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)