Followers

March 12, 2011

tensyen melampau!

Photobucket

As-salam



Selamat malam. aku masih bernafaz dan dapat menghapdate blog usang aku ni. korang2 masih bernafaz tak? apalah yang aku melalut ni. sebenarnye aku tensyen melayan facebook yang dah naik gila tu. agaknya khabar angin yang mengatakan facebook akan di tutup betul kot. tah tiba2 hari ni leh heng pulak facebook tu. dah ar aku ni tak leh tensyen ti mulalah nak marah and pening2 pale ni.
Petang tadi oleh kerana den tak do keroja. den pun membuat kerja pat time... nak tau kerja ape??? ni haha... kerja den. masuk bilik. berangan depan cermin. touch up muka sikit. juz tambah bedak n celak dah cukup. pah tu apa lagi... melaram lah ngan pashmina. tah hape2 je aku buat gaya dengan pashmina didatangkan has dari egypt. pah tu edit2 pic. tah leh aku pun tak tau.. aku suka sangat edit gambo buat hitam putih...



inilah hasil edit dan tak edit... au au. tembamnye pipi. ni lah jugak hasil tak berdiet. kan dah gemuk. hah.. tengok2 kan dah cakap aku ni gemuk. tak mboh caye. kan... pic ke dua ni menampakkan pipi ku yang tembam gila...
aku ni suka berangan. nak jadi model berat terlebih.. tinggi cukup dah.. uhui tingginya cita2 ku.

 sambil2 tu jom layan lagu...

4 comments:

Kumbang Jingga said...

jom diet bersama kumbang jingga hehehe..esok kumbang nk main bdminton hehe

yna fazlyna said...

huhu.. yna tak geti main badminton lah pulak.. langsung tak aktif sukan tau

kiterkitikitu (xDer) said...

semoga cita2 tercapai.. semangat! semnagat! :)

Recently: tsunami di jepun ~ update photo terkini

yna fazlyna said...

huhu.. cita2 melampau tu.