Followers

March 4, 2011

shoutbox??? oh no!

As-salam

Selamat pagi semua... hadapi hari2 anda dengan senyuman. coz bila semua orang senyum semua orang berjangkit bila semua orang senyum dunia tiada penyakit. ada faham??? ok u oll... hari ni aku mahu merungut sedikit tentang shoutbox! aku benci shoutbox yang beso gedabak and tak boleh tutup! bila aku bukak blog and tup2 shoutbox dia menutupi ruangan skrin aku terus X...

Maaflah ye aku tak boleh nak baca apa2 kalo dah shoutbox tu beso gedabak. tapi blog bro junko aku masih leh bace coz menutupi separuh dari skrin lattop aku ni.. walauppun ade kalanya aku tak pat nak komen kat blog bro junko,, tapi aku masih leh like...huhu tah ar.. aku pun tak tau nape. rase2 nye aku je yang mengalami situasi tersebut... cian kat aku kan...

Tapi sekarang ni aku dah tak perlukan shoutbox segala. sekarang aku mengamalkan konsep komen di entri not di shoutbox!... aku cuba tuk menghargai penulis2 entri sekalian. tak patut kita juz say " singgah blog kamu, follow blog kamu" and apa2 yang sewaktu dengannya. kan lebih afdal korang2 komen di entri.. penat blogger ni menaip,, mencari idea tapi korang juz say " singgah blog kamu, follow blog kamu"


10 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

aku pun dah lame tak jenguk org yg komen kat shoutbox..

kebanyakan dorang shout mende merepek je..

baik layan yg komen kat entri, dorang ni nmpk la menghargai penulisan kita, baca entri kita.. :)

yna fazlyna said...

tau pun.. kalo orang rajin tinggal komen kat shoutbox aku tak berapa nak layan.. aku lebih hargai orang yang hargai tulisan aku dengan meninggalkan komen

Finaz Jaafar said...

lebih suka komen kat entri=)

tulips etu chinta.. said...

betol laa !

yna fazlyna said...

finaz& tulips: ye komen di entry lebih afdal..huhu

intan.maisarah said...

penulis lebih gembira melihat komen.
kerana tulisannya dihargai
dan dibaca
aa. sekadar pendapat :)

yna fazlyna said...

tul2.. yna sangt gembira bila ade yang komenn

muniraksasa (; said...

shout box. kite xreti guna. penah klik. trus pngkah balik ;p

yna fazlyna said...

huhu bek tak payah ade shoutbox.. yna walaupun ade shoutbox ni tapi tak selalu bace msj yang di tinggalkan pun..

L E H E N L A H said...

cmne nk buat shoutbox cm awk ..