Followers

March 19, 2011

Salah ke berkasih dengan orang berusia...?

As-salam

Selamat pagi semua pembaca blog usangku sekalian, entri kedua setelah bersarapan entri JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA. huhu.. sambil bersarapan entri aku jugak bersarapan lempeng cicah gula. nak cicah asam pedas,, asam pedasnya dah basi lah pulak malam tadi aku lupa nak panaskan.. gula pun jadi lah.. adoiii naik balik kang kecing manis aku ni... mampuii kne marah dek my mum...


( sumber: google. motiff letak pic ni. aku suka SALMA HAYEK ni)

Jawapannya... ada pada pendapat korang ye. pada pendapat aku yang tak seberapa ni.TAK SALAH. orang yang lebih berusia lebih matang dan punya keistimewaannya tersendri. aku sebagai contoh orang yang kerap kali berkasih dengan orang yang lebih berusia.

KEISTIMEWAANNYA:
  • lebih penyayang
  • ambil berat
  • romentik
Ok... ttteeeeet. itu je. haha.. tah ye. aku ni kadang2 membengong sekejap. ikut mood lah... boleh kira dengan 1 jari je ex aku yang seusia aku. haha... yang lebihnya tua 2,3,4,5,6,7,8,9,10 tahun dari aku... yang teruk mlm tadi sepupu aku tah gila meroyan apa. ajak aku nikah pulak dah. and umo dia 30tahun! au au... terkejut mak.




5 comments:

Izatie said...

Haha . Tak salah pon kahwin dengan orang berumur lagi digalakkan lagi sebab laki ni lambat sikit matang. Kalau cari yg bawah umur and sebaya nanti kite perempuan yg nampak cepat tua (my mom lah yg cakap). But sometimes org kahwin dgn laki berumur ni sebab musabab lain ;p Tett.

Have a nice weekend!

Sunah Mohammad said...

okie...yna, pe lagi..dengan pakcik mat nak??? ahahaha~

yna fazlyna said...

izatie.. hum setuju dengan mak kamu.. haha.

sunah.. adoii. haha..

Miss Ran said...

hahaha stuju 100%

pkwe org tue best la

Wan Hafisah Collection's said...

dik,
when it comes to marriage life,
u will know the reality of marrying someone older than u.

im marrying 13 years gap far from my age,
and age really doesnt matter when u say yes.
but u have to think far away n accept what he's lacking & what he have more than u have.

MARRIAGE HAS ITS OWN GOOD & BAD NO MATTER WHOM U MARRYING.

:)