Followers

February 17, 2011

SI MATA BULAT MENJADI KEGILAAN

As-salam

Selamat pagi u olll!
Amhandulillah yna masih bernafas lagi untuk hari ini. and suke sangat2 bila abg yna tak bawak enset g k.l so, yna masih dapatlah nak on9 and tulis entri untuk korang2 semua baca. entri pertama yna untuk hari ini mengisahkan tentang si mata bulat HELIZA HELMI. rasanya tak perlu di beritahu lagi. kaorang2 semua tahu kan kenapa dia jadi kegilaan ramai. mata dia yang bulat,, muka dia yang comel dah pasti jadi kegilaan ramai.


And dari pemerhatian yna,, kebanyakan blogger sukakan HELIZA HELMI ni sejak gathering
SAHABAT BLOGGER bulan lepas. sejak tulah. yna tengok kat blog2 ramai blogger yang tulis pasal heliza yang comel ni. semua nak ngaku peminat. haha... ni peminat tegar si HELIZA HELMI. rasa2 korang pun kenal.. uii dasyat dia ni minat gila kat HELIZA.






Um... malas lah nak bagi link blog2 yang tulis cerita Heliza ni. korang2 carilah kat en. google.. ade segalanya. dan perkembangan terbaru HELIZA muncul dengan jenama YASALMA& jom layan video HELIZA HELMI NI...











6 comments:

ijam ismail said...

MATA DY SGT COMEL..HUHU..
YNA MINAT EH DY?
=)

yna fazlyna said...

yna suke tengok muka perempuan cantik macam heliza. coz yna ni tak cantik..huhu mata dia sangat comel kan..

gabanMorka said...

aku plak sepet,rabun plak tu..haha

yna fazlyna said...

huhu..bab sepet and rabun tak pat nak tolong lah...

hanisa sabrina said...

lawa sgt heliza helmi ni
haih.
mcm puteri .
mata dia tu bulat rasa nak curi je

yna fazlyna said...

huhu..jangan curi. ti kena tangkap..tapi memang cantikkan.. rase cam nak korek je biji mata dia.huhu..gurau je