Followers

February 20, 2011

CURANG tu best!!!

As-salam

Selamat sore semua... haha.
Perggghhh!!! tajuk dah best cerita tak de lagi. ok setelah aku baca blog PAK CIK NIQ MASHAM
aku terus dapat idea nak update enteri. sedangkan tadi aku terkial2 nak cari idea tuk update entri.. huhu kredit tu NIQ  coz dah buat aku membuka pekung di dada... wah wah.
sumber: google(gambar hanyalah gambaran contoh)

Curang tu memang best.. best like makan gula sambal.. manis tapi pedas. haha... dulu pas aku di kecewakan tahap gaban oleh seorang lelaki,, aku terus jadi pencurang tegar. aku couple ramai2 pah tu aku curang pah tu aku couple lagi pah tu aku curang semula... bape banyak curang dahhhh!!! aduiii tu dululah der! sekarang aku dah tau buat a.k.a taubat. tak buat lagi.. coz aku dah dapat akibat dari pelakuan sumbang aku tu..

And now! aku adelah seorang pencinta setia yang tak punya kekasih.. dan aku baru saje di tinggalkan kekasih yang mengaku setia pada aku. tapi bertunang dengan gurl lain. tragiskan citer aku ni..hum nasib badan lah... and now aku masih manunggu ketibaan lelaki idaman yaang sudi nikah dan bercinta dengan aku selepas kahwin... wah wah tingginya angan2 dan impian seorang YNA FAZLYNA....

16 comments:

darxniq said...

hahhaha..jap ag niq masuk minang syg eh...wkakakakkaka.:P

yna fazlyna said...

haha.. ok je niq.. bila2 nak masuk yna on je..

Myung Dae said...

Waaaa !! Bercinta dan bermesra bila dah kahwin ,. TERBAIK !! Nanti saya datang ye . HUHU

ameerzzz said...

nak komen buleh?....hee

slalo bc ur blog update....hurm....relax....kehidupan camtue la......ada besh n ada yg tak besh.....satu je pegang di ati....if org buat kite....jgn skali2 wat kat org balik....sbb what come around goes around...eh...btul ker tulis nie....lebih kurang la ek.......so....when the time is rite...kamu akan jumpa lelaki yg mmg milik kamu....ok....sekadar ingin berkata2......:-)

yna fazlyna said...

myung: huhu yesss terbaik punya.
ameer: hum thnz ye.. tu dulu. dah dapat akibat dari suka curang. n sekarang tak mau dah balas2 ni.. terima je

Anonymous said...

bagus la...xperlu la de sikap suke bls membls ni...pe yg berlaku sebenarnye de hikmahnye...jadi setiap pe yg berlaku kita kena redha dgn ketentuannye..Kita kne sentiasa berdoa agar dijauhkan musibah yg tidak diingini dan dipertemukan dgn jejaka yg terbaik buat diri anda..

yna fazlyna said...

ye.. saye selalu berdoa semoga di pertemukan dengan jejaka yang terbaik dan dapat terima saye ni..

anies anessa said...

sama la kita yna..
laki,sng je cari pganti...
kita??????
hurmmm

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

pergh...bole bljr la ne ilmu curang2 kt ang eaaa... ^^

yna fazlyna said...

anies: huhu tul2 laki senang cari pengganti kita ni je yang terkial2 dok ingat kat dia.
aq: huhu dah pencen na.. dah tak tau nak curang2 ni..

AdiaLuze said...

Sabo la dik.. Mungkin dia bkn yang terbaik utk kamu... :)

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^
Kalo sudi jom la join GA kite :)

yna fazlyna said...

sabo je ni kak.. ade yang lebih baik menati kat luar tu.. agaknyalah..huhu

Novelgurl said...

Salam..aishh..tragisnya cinta awk..tak pe2 tbh k nnti ad putera raja dtg mnjempt ;

yna fazlyna said...

hope ade lah putera raja yang datang jemput...huhu seronok jugak dapat ank raja ni.. amboi tingginya cita2

nikaviolet said...

tak pe lah yna...sabar je banyak2....hidup ni banyak dugaan nye.....mesti yna akn jumpe lelaki yg lebih baik lepas nie....tu lah nme nye pengalmn hidup...

yna fazlyna said...

pengalaman hidup mematangkan yna.. sabo je ubat paling mujarab tuk yna teruskan hidup..thanz sis nika