Followers

February 6, 2011

Blogger buat income 15k???

As-salam...

Hai korang..hari ni aku down sangat2 lah..tak de mood nak update blog macam hari2 yang lepas. Aku pun tak tau nape.. walaupun aku tak de mood nak mengupdate blog tapi mood tok facebook still ade woo! so hari ni aku lebih banyak menghabiskan masa dengan facebook..melayan msj kat chat. usah2 gambo frenz kat facebook.
Pah tu kul 7.00 petang tadi..ade sorang frenz ni msj kat chat aku. aku pun melayan je ar. agy pun aku single so tak salah nak melayan mat2 facebook ni kan..agypun semua tu juz frenz jer..


salam pit pit tumpang tanye sape ni kalau x keberatan nak jawab ^_^
19:00wsalam..um ni manusia..huhu
19:00adesh jujur nye hehehe
19:01huhu..kne ar jujur..takkan nak bohong je
19:02hehehhe , ok2 serius2 hanz nak kenal 2 hanz tanye ...^_^
19:03ok saye yna fazlyna..seorang blogger full time..boleh panggil yna or linn
19:05freelancer erk owoh , hanz nak pangil yna , keje ader sape ni yna
ok2 bg adil hanz pun bg taw name hanz keje full time blogger part time tido
19:07haha..boleh pulak ea..hum..selain tu tak keje lain ke?
19:07boleh lah hanz jujur jugak x keje mane2 dah 7 tahun keje macam ni dari sekolah menengah yna dah keje bape lame?company ape?
19:10kerje lah pulak..dah name nye full time blogger..tak penah kerja..jadi blogger dari tahun 2009.. tahun ni baru nak jadi blogger gile2..ok tak??
19:11ok jugak wah yeke in come bagus 2 , kira hanz lame cikit lah dari 2004
19:12oh..lame ar ni..um income tak penah dapat agi..tol ke ngan blog leh dapat duet???
19:13memang boleh lah ape lak x boleh , tinggi gaji fulltime blogger ni
19:14um hanz penah dapat bape banyak? juz tanye jer..
19:15erk hanz x penah cerita gaji  ader lah sikit
19:16alah citer ar..nak tau jer..yer ar..sampai leh jadi blogger full time mesti gaji best
19:17erk segan...hanz memang x penah cerita hanz sekolah takat spm jer 2 x leh keje mane2
19:18ok ape spm..yna ni takat pmr je..paling2 dapat kerje kilang..tapi yna tak nak keje kilang..tu yang nak jadi blogger full time.nak buktikan pade mak yg jadi blogger pun leh buat duet..tapi tak tau nak mula dari mane..coz tak penah dapat income pun..
19:20yeke hanz pun macam yna jugak di pandang hina...tapi time dah senang semua orang nak kawan dengankita orang
19:20hum..paling sakit bila di beza2kan ngan orang yang belajar kat u..sakit sangat kan..
19:21betul2 hanz setuju 2...kita bukan x leh berjaya ehm janji dengan hanz jgn cakap dengan sape gaji hanz sebulan ok
19:22ok janji..
19:23paling kurang 15k tapi hanz dah lame
19:24wahhhhhh!!! hum paling kurang ea..
banyak tu..um yna tak tau bila dapt merasa duet blog ni..
19:26owoh gaji tinggi tapi bz 24boleh nye kalau ada usaha
19:27bz 24jam..hum..give up gak bile..tak de entri tak de yang nak jenguk2
hehehhe never give up 2 jer naik dan terus naik
19:28hum..leh minta tips dari blog2 otai ni kan..
19:29banyak cara nk naik kan blog ni hanz x otai ler
orang pun x bape kenal hanz ni
19:33huhu..tapi hanz dah buat income..sampai 15k..ok ar tu..
19:34cari makan , ok2 tukar topic jap hehehe
yna asal mane ni?

huhu..dashat kan len buat 15k..cam tak cayer je..tapi tu lah realitinya. aku pun nak buat 15k ar..tapi tak tau bila,,sekarang pun tak sampai rm10 huuuhuhu...tak pe ar..usaha tangga kejayaan.. myb 1 hari ti aku akan jadi cam die tu..huhu

5 comments:

ijam ismail said...

hoho
spe 2??
kaya la kalo cm2...
beshhhhhhhhh

Bro Framestone said...

ada je blogger yang bro kenal gain puluh riban tiap2 bulan..

yna fazlyna said...

ijam..tak pat nak bagi tau..dah janji nak rahsiakan name dier..

yna fazlyna said...

bro:huhu..macam tak caye..tapi die leh jadi blogger full time ngan income yang banyak..

loving_you said...

wow...15k oke...
usaha mmg kena berganda2 tue...:)