Followers

February 11, 2011

bibir ohh bibir!

As-salam

Selamat petang semua...
Berada di dalam mood yang baik. yna nak berkongsi cerita pasal bibir... mesti tertanya2 nape bibir.. jawapannya. yna memang suka bibir yna yang tak berapa nak cantik ni. macam ni,, korang nak tau tak yna alah dengan lipstik. tah tak tau nape... sebelum ni penah try2 curi2 pakai yak mak punye.. tapi efeknye tetap sama. bibir yna akan gatal2, memerah dan lame2 bertukar kehitaman. tang gatal tu yang yna tak tahan...
sumber: google

So sekarang yna jadi lah seorang bukan pencinta lipstik... yna juz pakai pelembab bibir. tu je yang yna boleh pakai..hari2 lah bibir yna ni akan di serikan dengan pelembab bibir coz yna kalo tak kai pelembab bibir,, ti bibir akan merekah sebab kering..tu lah guna nya pelembab bibir.. sentiasa melembab kan bibir yna ni..
sumber: google

sekarang yna gune jename ni je..
murah je kan... yna cadang kan pade sape2 yang tak pandai gune lipstik or alah dengan lipstik bek korang gune pelembab bibir..sekurang2 nye bibir korang tu berseri sikit. taklah pucat je kan...and bibir korang pun akan terjaga...

9 comments:

azureen yazid said...

hahaha..
samalh kita...

yna fazlyna said...

like!like!
yna bukan pencinta lipstik..

hanisa sabrina said...

haa.pelembab bibir kalau pakai rasa mcm fresh je .mcm semulajadi kan ? hee

Mr PenyuBiru said...

kalu taknak pakai gincu, minum air sirap atau air mirinda perisa strawberi bleh gak kan? hehe

yna fazlyna said...

hanisa..tol2 rase semula jadi jer..

yna fazlyna said...

mr penyu...ok pakai mirindaa..kalo macam tu mr penyu pun try lah kai mirinda..huhu

A t C said...

nasib baik saye ni lelaki, tak payah pikir sgt psl lipstik :)

oh ya, tp bibir sy sllu kering ;p

yna fazlyna said...

lelaki pun boleh pakai pelembab..sekarang kat farmasi berlambak jual pelembab for men..so rajin2 lah cari..

yna fazlyna said...
This comment has been removed by the author.