Followers

February 8, 2011

aku kecewa....

As-salam

Hai korang...! mesti korang tertanya2 nape sejak akhir2 ni yna senyap dari dunia blog. bukan merajuk atau terasa hati. tapi yna tak de mood untuk berblog mahupun menulis novel. novel yna tu pun terbengkalai sama macam blog ni. biase ar, yna bukan sengaja nak menyepi tapi biase ar yna di dalam mood 'itu' tu yang langsung tak de mood nk buat ape pun...bila update pun tak sebanyak selalu yang sampai 1 hari 4 entri..ni nak wat 1 entri pun payah...

Hari ni yna nak melahirkan rase kecewa sangat2...rase macam nak

menangis...

tapi air mata tak kuar pun. pagi tadi bosan2 duk umah..yna pun lenjan ar mto LC abg poji. g pernama cari topup. pah tu benti jap kat hentian bas cari surat khabo...belek2 surat khabo mata yna yang nakal ni pun terpandang lah majalah mingguan wanita cover kahwin ayu raudha and zaquan yang hensem tu...

pas beli majalah+surat Khaboo...yna g pernama cari topup. pah tu lepak jap kat tepi jet pejuang. pah bebual jap ngan seseorang tu. yna pun bla ar..tak tahan panas. balik rumah..ingatkan nak berf.b baru nak on tup2 mood tak de. off semula lattop tu. bukak majalah...belek2 selai2. and tiba-tiba mata yna terhenti pade muka surat 89.

BENGKEL PENULISAN NOVEL BUKU PRIMA

wah...! yang di tunggu2. yna memang nak sangat pergi benkel penulisan ni.. untuk pembaca setia blog yna mesti tau yna suke menulis and nak jadi seorang penulis novel@blog yang berjaya. bro junko ade cadangkan yna g bengkel2 cam ni. tup2 bila dah ade yna pulak yang kecewa...kecewa gila ar...

hum...yang sedihnye aku dah terlewat nak mohon. tarikh tutup 7/2/2011

bayarannya tak mahal sangat..kira aku mampu nak bayar..tapi tulah aku lambat tau..ni semua gara2 aku dah slowkan bli majalah.kalo aku merajin bli majalah macam duk lok heng dulu myb aku leh g...

tak de rezeki gaknya...




6 comments:

atty's said...

jangan sedih2 yna..insyallah...ada lagi yg terbaik utk yna yg sedang menanti tuh

azureen yazid said...

try kol yg organize tue...
tye bleh x daftar ag..
besenye bleh je kalo xpenuh lg..

yna fazlyna said...

atty..hum sedih gak ar. dah terlambat nak mohon.
azureen.. mesti dah penuh punye.dia nak 25 orang je..

qin zyie said...
This comment has been removed by the author.
qin zyie said...

yna..dont sad2 ye..emm,sye rse kn yna truskan je tlis nvel tu then ble da siap antar kt alaf 21@karangkraf..agpon cte yna bez:)

*thats my suggestion

yna fazlyna said...

thanz qin..hum naik sikit semngat.huhu..yna juz nak blajar je lagi..