Followers

January 31, 2011

Senarai BLOGLIST CERITA CINTA YNA

As-salam

Hai u ol! selamat malam semua. ok aku dah senaraikan BLOGLIST CERITA CINTA YNA khas untuk korang! tapi bukan kat cni..korang leh g tengok kat PAGES BLOGLIST aku yer! ade...

  • BEST BLOGGER FRIENDS FOREVER
  • BLOG WAJIB SINGGAH
  • BLOGGER BOY
  • BLOGGER GURL
Aku buat blog list ni coz ti senang aku nak terjah blog korang, and mengomen ape2 yang patut..korang tak marah kan??? huhu...ok dear2 semua. g lah tengok ade dalam senarai ke tak. kalo tak de bagi tau. ti aku edit balik....

6 comments:

KELI OH KELI said...

hukhuk..saya? hehe... :)

yna fazlyna said...

en..keli. sila tinggalkan link..ti yna masukkan

azureen yazid said...

nape din leh bbff?? jeles nie..huhuhu
nk majok jap..
hehehe

yna fazlyna said...

huhu..lah kite orang memang dah buat bloglist bbff...zureen nak ke? tapi zureen kne letak blog yna kat bloglist zureen..

Shaofie said...

wow! menarik!

yna fazlyna said...

yes menarik..nak join jom..